Events - Föredrag - Försäljning - Golflinks Tour - Prova Hickorygolf - Renovering - Uthyrning

App

 

App

 

Golflinks erbjuder den moderna golfaren att uppleva spelet som det var för hundra år sedan. Sedan 2004 arbetar vi med golfhistoriska events, renoverar, hyr ut och säljer äkta hickoryskaftade klubbor från 1900-talets början.
 

Prova hickorygolf - en unik golfupplevelse!
Ett utmärkt sätt att prova hickorygolf under sakkunnig ledning är att boka en halvdagsträff med en Hickorygolf Professional. Ni träffar då Owe Werner (i Stockholm) eller David Kirkham på Hulta GK som berättar om spelets historia, vad hickorygolf handlar om och vi spelar 9 hål tillsammans.  Tidsåtgången är ca; 3,5 timme. Anm. Det finns även möjlighet att genomföra upplevelsen på de klubbar som arrangerar Golflinks Tour i samband med tävlingsdagarna. 
 

Företags- och gruppevents
Vi har ordnat många uppskattade och roliga golfhistoriska temadagar åt företag, golfklubbar och grupper. Vi kan ta hand om hela arrangemang eller delar som projektledning, instruktion och värdskap. Hos oss hyr ni historiska golfutrustningar; klubbor, bagar, bollar och kläder.

 

Golfhistoriska föredrag

Ni kan även boka oss för ett separat föredrag om spelets långa och fascinerande historia. Nyttig information blandas med underhållande anekdoter och intressanta work-shops. På köpet får ni massor med tips hur ni förbättrar ert moderna golfspel.
 

Renovering
Det går inte att nog betona vikten av professionellt restaurerade klubbor - för spelglädjen, samlarvärdet och inte minst säkerheten. Den som tror att en 100 år gammal klubba bara är att gå ut och spela med kan snart bli snart varse. Lösa klubbhuvuden, krokiga skaft och hala grepp gör ingen lycklig och olyckor avslagna klubbor vill vi inte vara med om. Vår specialitet är att professionellt renovera antika hickoryskaftade klubbor för spel men vi anser samtidigt att det är lika viktigt att inte förstöra äktheten och det historiska värdet. Idag vill många ha sina moderna klubbor personligt utprovade och anpassade . För 100 år sedan var det tror eller ej - en än ännu större självklarhet. Vi kan custom fitting för hickories!


Uthyrning av utrustning
Vi har professionellt renoverade hyrset för alla kategorier spelare. Standardset med 6 klubbor och bag och tourset med våra allra bästa klubbor. Dessutom bagar,bollar, kläder med mera. Om du funderar på att köpa ett eget hickoryset är vår rekommendation är att du provar några olika set av oss innan du bestämmer dig. En annan nog så viktig aspekt och fördel med att hyra är att du slipper underhålla klubborna.

 

Försäljning av utrustning
Golflinks är en ledande aktör inom hickorygolf och finns i Stockholm och Lund. Hos oss hittar du marknadens bästa hickories för spel och varsamt restaurerade klubbor för display, som dekoration, till prisbord eller som jubileumsgåvor. Dessutom bagar, bollar, kläder och mycket mer. Vi har sålt tusentals klubbor och set till nöjda kunder och lämnar ett års garanti precis som för moderna klubbor.

 

Vårt mål är att alltid representera golfens sanna värden och samtidigt tillhandahålla den rätta känslan i marknadens bästa hickoryklubbor.

Experience the true feeling...

 

Bästa hälsningar

Owe Werner
owe snabelA golflinks.se


Klas Ohlsson
klas snabelA golflinks.se


Om oss:

Owe har arrangerat hundratals golfevents i Sverige och utomlands sedan 90-talet. Han har arbetat som golfinstruktör i Stockholm och var medlem i Svenska PGA åren 1991-1996. Owe har också verkat som distriktsdomare och innehaft flera ideella uppdrag, senast som vice ordförande för Stockholms Golfklubb.
Sedan 2006 har Owe spelat enbart med hickoryklubbor och på hans internationella meritlista finns bl.a vinster i Skottlands och Wales hickorymästerskap samt en tredjeplats i World Hickory Open. 

Klas har varit PGA Professional på Lunds Akademiska GK i mer än 10 år. Tillsammans har de sedan flera år tillbaka ansvarat för Golfens Historia på både PGA;s tränarutbildning samt på Svenska Golfförbundets Klubbchefsutbildning. 

 

App


Klarna Checkout
handlarens kontaktuppgifter